Το Netflix Παρήγγειλε Την Μίνι Σειρά "Alias Grace"

0

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι παρήγγειλε το "Alias Grace", μια νέα τηλεοπτική μίνι σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Margaret Atwood, που εκδόθηκε το 1996 και απέσπασε το βραβείο Giller.

Το σενάριο της μίνι σειράς θα γράψει η Sarah Polley ("Take This Waltz", "Away from Her"), ενώ την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων θα αναλάβει η Mary Harron ("American Psycho, "The Notorious Bettie Page").

"Η ιστορία του 'Alias Grace' ακολουθεί την Grace Marks, μια φτωχή, νεαρή Ιρλανδέζα μετανάστρια και οικιακή υπηρέτρια στον Βόρειο Καναδά, που μαζί με τον σταβλίτη James McDermott, καταδικάστηκαν για τους βάναυσους φόνους του εργοδότη τους, Thomas Kinnear και της οικονόμο του Nancy Montgomery, το 1843.

Ο James κρεμάστηκε, ενώ η Grace καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Η Grace εξελίχθηκε σε μια απο τις πιο αινιγματικές και διαβόητες γυναίκες της δεκαετίας τους 1840 στον Καναδά, για τον υποτιθέμενο ρόλο της στο διπλό φόνο και τελικά απαλλάχθηκε ύστερα απο 30 χρόνια στη φυλακή. Η καταδίκη της υπήρξε αμφιλεγόμενη και πυροδότησε μεγάλη αντιπαράθεση σχετικά με το άν συμμετείχε στους φόνους ή αν απλά υπήρξε μια ακούσια συνεργός."

Τα γυρίσματα της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Netflix και του Καναδικού CBC, θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο στο Ontario του Καναδά...

 

Το Netflix Παρήγγειλε Την Μίνι Σειρά "Alias Grace"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.