Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Talisman"

0

Το 1982, ο Steven Spielberg έσπευσε να αγοράσει τα δικαιώματα του βιβλίου "The Talisman" των Stephen King και Peter Straub, δυο χρόνια πριν αυτό εκδοθεί. Ο σκοπός ήταν φυσικά η μεταφορά της νουβέλας στον κινηματογράφο, κάτι που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν κατάφερε ποτέ. Τριάντα χρόνια μετά και με την τηλεόραση να έχει γίνει πλέον το κύριο μέσο για την οπτικοποίηση όλων των διάσημων βιβλίων, η Amblin Television του Spielberg και η Paramount Television Studios ετοιμάζουν την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου για λογαριασμό του Netflix.

"Ο 12χρονος Jack Sawyer, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το πιο φανταστικό ταξίδι, μια ένδοξη, τρομακτική αναζήτηση για τον μυστηριώδη Talisman, το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σώσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του Jack. Όμως για να τα καταφέρει, ο Jack θα πρέπει να διασχίσει όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και τον φανταστικό και απειλητικό παράλληλο κόσμο των Περιοχών (Territories).

Στις Περιοχές, ο Jack ανακαλύπτει ένα άλλο βασίλειο, εκεί όπου ο αέρας είναι τόσο γλυκός και καθαρός που ο άνθρωπος μπορεί να μυρίσει ένα ραπανάκι που βγαίνει απο το χώμα ένα μίλι μακριά και που η ζωή μπορεί να σβήσει στιγμιαία στην αδιάκοπη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Εκεί ο Jack ανακαλύπτει τους Twinners, αντανακλάσεις των ανθρώπων που γνωρίζει στη Γή και ειδικά την Queen Laura, την αντανάκλαση της μητέρας του Jack. Καθώς ο Jack κινείται ανάμεσα στους κόσμους, πλησιάζοντας τον λυτρωτικό Talisman, μια σειρά συγκλονιστικών αναμετρήσεων τον προκαλεί σε κάθε του βήμα."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Hollywood Reporter, το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Curtis Gwinn ("Stranger Things"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν ο Steven Spielberg και οι Matt Duffer, Ross Duffer, οι δημιουργοί του "Stranger Things".

Η τηλεοπτική σειρά του "The Talisman", που ακόμη βρίσκεται στα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2022 με αρχές του 2023...

 

Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Talisman"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.