Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Midnight Club"

0

Ύστερα από την μεγάλη και μάλλον απρόσμενη επιτυχία του "The Haunting of Hill House", το Netflix έχει μπει πολύ δυνατά στο χώρο του τρόμου, καθώς εκτός από την δεύτερη σεζόν της προαναφερθείσας σειράς που έχει τον τίτλο "The Haunting Of Bly Manor", ετοιμάζει τόσο το "Midnight Mass", αλλά και το "The Midnight Club".

Το "The Midnight Club" είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Christopher Pike ("The Thirst", "Chain Letter", "Remember Me"), που εκδόθηκε το 1994.

"Η ιστορία εστιάζει γύρω από μια ομάδα εφήβων που διαμένουν στο Rotterdam Home, ένα κέντρο για ετοιμοθάνατους έφηβους ασθενείς. Κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, οι νέοι μαζεύονται για να αφηγηθούν τρομακτικές ιστορίες. Πέρα από την αφήγηση των ιστοριών, τα μέλη του κλαμπ έχουν και κάνει και μια ιδιαίτερη συμφωνία: ο πρώτος που θα πεθάνει, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους άλλους από την άλλη πλευρά."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει η Leah Fong ("The Magicians", "Once Upon a Time"), μαζί με τον Mike Flanagan ("Doctor Sleep", "Gerald’s Game"), τον δημιουργό του "The Haunting of Hill House", που έχει υπογράψει μια μεγάλη συμφωνία με το Netflix. Πρίν απο λίγες μέρες ο πολυάσχολος Flanagan ανέλαβε και την κινηματογραφική μεταφορά του Revival, της νουβέλας του Stephen King που εκδόθηκε το 2014.

Όσον αφορά την σειρά με την οποία τα projects θα υλοποιηθούν, το "The Haunting Of Bly Manor" είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2020 απο το Netflix, ενώ το "The Midnight Club" αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2021...

 

Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Midnight Club"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.