Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Magic Order"

0

Το Netflix ετοιμάζει το "The Magic Order", μια σειρά φαντασίας που αποτελεί μέρος της συνεργασίας της υπηρεσίας streaming με τον Mark Millar, που ξεκίνησε ύστερα απο την απόκτηση του Millarworld, το καλοκαίρι του 2017.

"Η ιστορία ακολουθεί πέντε οικογένειες μάγων, που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τον κόσμο μας, την ώρα που ενας εχθρός τους αφανίζει εναν πρός εναν. Κατά την διάρκεια της ημέρας, ζούν ανάμεσα μας, ως γείτονες μας, φίλοι, και συνάδελφοι, ενώ την νύχτα μεταμορφώνονται σε μάγους που μας προστατεύουν απο δυνάμεις του σκότους."

Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Magic Order"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Lindsey Beer ("Sierra Burgess Is a Loser", "Chaos Walking"), η οποία θα εκετελέσει και χρέη showrunner, ενώ την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο James Wan ("The Conjuring", "Aquaman"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού με τον Mark Millar.

Πρίν απο ενα χρόνο περίπου η σειρά μετατράπηκε σε comic, μια συνεργασία ανάμεσα στον Mark Millar και τον καλλιτέχνη Olivier Coipel, που βασίστηκε στο υλικό και το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς. Ενα εντυπωσιακό comic με πολύ όμορφη αισθητική, που αν εφαρμοστεί και στην τηλεοπτική σειρά, τότε θα πρέπει να αναμένουμε μια πολύ αξιόλογη τηλεοπτική παραγωγή.

Η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει μέσα στος επόμενους μήνες, ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται μέσα στο 2020...

Δείτε το trailer του comic:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.