Το Netflix Ετοιμάζει Το "Something Is Killing the Children"

0

Τον Απρίλιο του 2020 το Netflix είχε ανακοινώσει την συνεργασία του με την BOOM! Studios, για την μεταφορά των comics του ανεξάρτητου οίκου στην τηλεόραση. Από ότι φαίνεται η πρώτη υλοποίηση αυτής της συνεργασίας θα είναι το "Something Is Killing the Children", η τηλεοπτική μεταφορά του comic που δημιούργησαν ο συγγραφέας James Tynion IV και ο καλλιτέχνης Werther Dell’Edera. Το comic που μέχρι σήμερα μετρά 16 τεύχη, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 και απέσπασε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Best New Series των Βραβείων Eisner.

"Σε μια ήσυχη πόλη στην καρδιά της Αμερικής, τα παιδιά αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς τρόπους. Η τοπική αστυνομία έχει προβληματιστεί από τους βίαιους φόνους και πασχίζει να πιάσει τον δολοφόνο. Όμως αρνούνται να πιστέψουν αναφορές που κάνουν λόγο για απίθανα πλάσματα που παραμονεύουν στη σκιά, για να αρπάξουν τα παιδιά και να τα κομματιάσουν, ειδικά όταν αυτές οι αναφορές προέρχονται μόνο από παιδιά. Εδώ εισέρχεται η Erica Slaughter, μια μυστηριώδης ξένη που φτάνει στην πόλη και ισχυρίζεται πως μπορεί να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα με τα 'τέρατα'. Μπορούν όμως οι ντόπιοι να εμπιστευτούν τις ζωές των παιδιών τους, σε ένα επικίνδυνο και άγνωστο άτομο? Και το πιο σημαντικό, μπορούν τα παιδιά να αποκαλύψουν τα μυστικά τους σε αυτό το περίεργο ενήλικο άτομο?"

Το Netflix Ετοιμάζει Το "Something Is Killing the Children"

Την μεταφορά του "Something Is Killing the Children" στην τηλεόραση, έχει αναλάβει ο πολυάσχολος Mike Flanagan ("The Haunting of Hill House", "The Haunting of Bly Manor", "Doctor Sleep"), ο οποίος αυτή τη στιγμή ετοιμάζει άλλες δυο σειρές τρόμου για το Netflix, το "Midnight Mass" (έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα) και το "The Midnight Club" (που γυρίζεται ήδη).

Ο Flanagan θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους δημιουργούς του comic James Tynion IV και Werther Dell’Edera...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.