Το Netflix Ετοιμάζει Το "Social Distance"

0

Το Netflix ετοιμάζει το "Social Distance", μια νέα τηλεοπτική ανθολογία ιστοριών, εμπνευσμένων από τις ημέρες καραντίνας που περνά ο κόσμος μας αυτές τις ημέρες.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Hilary Weisman Graham ("Bones"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner αλλά και παραγωγού, μαζί με τις Jenji Kohan, Tara Herrmann και Blake McCormick, την ομάδα πίσω από την τηλεοπτική σειρά "Orange Is the New Black".

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των παραγωγών:

"Η δουλειά μας ως αφηγητές και δημιουργοί είναι να απεικονίζουμε την πραγματικότητα και μέσα σε αυτήν την περίεργη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, αναζητούμε με πάθος την επαφή καθώς όλοι παραμένουμε σε απόσταση. Αυτή η κατάσταση μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε μια τηλεοπτική ανθολογία που αφηγείται ιστορίες από την τρέχουσα κατάσταση που βιώνουμε, τις μοναδικές, προσωπικές και βαθιά ανθρώπινες ιστορίες του πως ζούμε χώρια, αλλά μαζί.
Αποδεχτήκαμε την πρόκληση να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Να δημιουργήσουμε μια παραγωγή εικονικά και εξ αποστάσεως, έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Οι σεναριογράφοι δεν συναντήθηκαν ποτέ από κοντά, ενώ ο σκηνοθέτης μας Diego Velasco σκηνοθετεί τα ταλέντα μας απομακρυσμένα. Η showrunner Hilary Weisman Graham, συντονίζει την παραγωγή από το σαλόνι της, ενώ το cast βιντεοσκοπείται μόνο του στο σπίτι. Η εμπειρία του social distancing είναι αυτή τη στιγμή παγκόσμια, όμως καμία ατομική ιστορία δεν είναι ίδια. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιστοριών και στιγμών, κάποιες ακραίες και κάποιες πιο ήπιες, ελπίζουμε να συλλάβουμε την τρέχουσα κατάσταση. Και ελπίζουμε πως το 'Social Distance' θα βοηθήσει τους ανθρώπους να νιώσουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον."

Η σειρά που αυτή την στιγμή δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας, αναμένεται να τρέξει γρήγορα έτσι ώστε να προλάβει την τρέχουσα κατάσταση...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.