Το Netflix Ετοιμάζει Την Σειρά Του "Resident Evil"

0

Υστερα απο μια 14χρονη παρουσία στον κινηματογράφο, το franchise του "Resident Evil", που βασίστηκε στο action-adventure βιντεοπαιχνίδι της Γιαπωνέζικης Capcom, μεταφέρεται πλέον στην τηλεόραση μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Το κινηματογραφικό franchise του "Resident Evil" ξεκίνησε το 2002 και ολοκληρώθηκε το 2016, αποτελούμενο από έξι φιλμ και συνολικές εισπράξεις στο box-office $1.2 δις δολάρια. Επικεφαλής του franchise υπήρξε ο Paul W. S. Anderson ("Alien vs. Predator", "Pompeii"), ο οποίος έγραψε το σενάριο σε όλα τα φιλμ και σκηνοθέτησε τρία από αυτά.

Σύμφωνα με το Netflix, η ιστορία της live-action τηλεοπτικής σειράς εξελίσσεται σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους:

"Στην πρώτη περίοδο, οι 14χρονες αδελφές Jade και Billie Wesker, μεταφέρονται στην πόλη New Raccoon City. Μια κατασκευασμένη, εταιρική πόλη, όπου μετακόμισαν με το ζόρι, την ώρα που η εφηβεία τους χτυπούσε βίαια την πόρτα. Όμως, όσο περισσότερο χρόνο περνούν εκεί, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνονται πως η πόλη είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται και πως ο πατέρας τους κρύβει κάποια πολύ σκοτεινά μυστικά. Μυστικά που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Η δεύτερη περίοδος εξελίσσεται δέκα χρόνια αργότερα, εκεί όπου πλέον υπάρχουν μόνο 15 εκατομμύρια άνθρωποι στην Γη. Και περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια τέρατα, άνθρωποι και ζώα που μολύνθηκαν από τον T-virus. Η Jade πλέον στα 30 της, πασχίζει να επιβιώσει σε αυτόν τον Νέο Κόσμο, την ώρα που τα μυστικά από το παρελθόν της, σχετικά με την αδελφή της, τον πατέρα της και την ίδια, εξακολουθούν να την στοιχειώνουν."

Στη θέση του showrunner και σεναριογράφου της τηλεοπτικής σειράς του "Resident Evil", βρίσκεται ο Andrew Dabb ("Supernatural"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Bronwen Hughes ("Berlin Station", "The Walking Dead"), που θα σκηνοθετήσει κάποια από τα επεισόδια.

Αν και δεν υπήρξαμε φανατικοί θαυμαστές του κινηματογραφικού franchise με την Milla Jovovich, το τηλεοπτικό φορματ και οι δυνατές πλάτες του Netflix, μπορεί να δώσουν μια νέα πνοή στην ενδιαφέρουσα ιστορία, που πλέον θα διαθέτει νέους πρωταγωνιστές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.