Το Netflix Ετοιμάζει Το "The Crown"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix ετοιμάζει τη σειρά "The Crown", μια ιδιαίτερα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή που θα στοιχίσει $100 εκατομμύρια δολάρια και θα κάνει πρεμιέρα το 2016.

"Η κάθε σαιζόν του The Crown θα εξερευνά τις πολιτικές αντιπαλότητες και τις προσωπικές ίντριγκες που σημάδεψαν την κάθε δεκαετία, της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Μια λεπτομερής αναφορά στην εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα στον προσωπικό της κόσμο και την δημόσια ζωή της, σε μια αυτοκρατορία που βρίσκεται σε πτώση και σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε αναστάτωση."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Peter Morgan ("The Queen", "The Last King of Scotland"), βασισμένος στο δικό του θεατρικό έργο "The Audience". Ο Morgan θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον καταξιωμένο Βρετανό σκηνοθέτη Stephen Daldry ("The Reader", "The Hours", "Billy Elliot") και τον παραγωγό Andy Harries.

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναζήτα πρωτίστως τις γυναίκες ηθοποιούς που θα υποδυθούν την Ελισάβετ κατά την διάρκεια των 60 χρόνων της βασιλείας της.

Αν και οι συντελεστές είναι πολύ αξιόλογοι, η κίνηση του Netflix να δαπανήσει $100 εκατομμύρια πάνω σε χιλιοειπωμένο θέμα που ελάχιστα ενδιαφέρει τους μη Βρετανούς, προκαλεί πολλά ερωτήματα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.