Το Netflix Απέκτησε Το "The Three-Body Problem"

0

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του "The Three-Body Problem", την νουβέλας επιστημονικής φαντασίας του Κινέζου συγγραφέα Liu Cixin. Ο σκοπός της απόκτησε είναι φυσικά η δημιουργία μιας επικής τηλεοπτικής σειράς, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι και η πιο ακριβή που έχει υλοποιήσει ποτέ το Netflix. To "The Three-Body Problem" αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας βιβλίων "Remembrance of Earth's Past", που περιλαμβάνει επίσης το "The Dark Forest" και το "Death's End".

"Η ιστορία παρουσιάζει ένα μέλλον όπου η Γή αναμένει μια εισβολή από το κοντινότερο αστρικό σύστημα, που σε αυτό το σύμπαν αποτελείται από τρία άστρα ηλιακού-τύπου που βρίσκονται σε τροχιά μεταξύ τους σε ένα ασταθές πρόβλημα τριών-σωμάτων και έναν μοναχικό πλανήτη σαν την Γή, που περνά ανάμεσα τους, υποφέροντας από υπερβολική ζέστη ή κρύο, αλλά και την επαναλαμβανόμενη καταστροφή των πολιτισμών του."

Το Netflix Απέκτησε Το "The Three-Body Problem"

Η δημιουργική ομάδα πίσω από την τηλεοπτική μεταφορά αποτελείται από τους David Benioff & D.B. Weiss, το δίδυμο πίσω από το "Game of Thrones", αλλά και τον Alexander Woo ("The Terror: Infamy", "True Blood"). Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Rian Johnson, Ram Bergman ("Looper", "Knives Out", "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi") και ο συγγραφέας του βιβλίου Liu Cixin, ο οποίος δήλωσε:

"Έχω μεγάλο σεβασμό και πίστη στην δημιουργική ομάδα που θα μεταφέρει το 'The Three-Body Problem' στην τηλεόραση, μέσα από το Netflix. Προσπάθησα να αφηγηθώ μια ιστορία που υπερβαίνει τον χρόνο, τα σύνορα των χωρών, τις κουλτούρες και τις φυλές. Μια ιστορία που μας αναγκάζει να σκεφτούμε το μέλλον της ανθρωπότητας ως σύνολο. Είναι μεγάλη μου τιμή ως συγγραφέας να βλέπω αυτό το μοναδικό concept επιστημονικής φαντασίας να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και να αποκτά νέους θαυμαστές."

Ενώ σύμφωνα με τους σεναριογράφους David Benioff & D.B. Weiss:

"Η τριλογία βιβλίων του Liu Cixin, αποτελεί την πιο φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχουμε με διαβάσει, ταξιδεύοντας τους αναγνώστες από την δεκαετία του 60' έως και το τέλος του κόσμου.Από την ζωή στην δική μας χλωμή μπλε κουκκίδα (pale blue dot) μέχρι και τα απομακρυσμένα όρια του σύμπαντος."

Έτσι, ύστερα από το "Foundation" του Apple Tv, οι θαυμαστές του sci-fi είδους θα έχουν να περιμένουν άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας...

 

Το Netflix Απέκτησε Το "The Three-Body Problem"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.