Το Netflix Ανανέωσε Για 2η Σεζόν Το "The Umbrella Academy"

0

Ύστερα απο μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν, το Netflix παρήγγειλε και τον δεύτερο κύκλο του "The Umbrella Academy", της σειράς που είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic που δημιούργησε ο Gerard Way και εικονογράφησε ο Gabriel Bá.

"Το 1989, την ίδια ημέρα, τυχαίες γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους φέρνουν στον κόσμο 43 παιδιά, παρόλο που μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν παρουσίαζαν κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Επτά από τα νεογέννητα υιοθετούνται από έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος ιδρύει την «Ακαδημία της Ομπρέλας» και προετοιμάζει τα «παιδιά» του για να σώσουν τον κόσμο. Σήμερα, τα έξι μέλη που έχουν επιβιώσει επανενώνονται στο άκουσμα της είδησης για το θάνατο του πατέρα τους και καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους με σκοπό να διαλευκάνουν το μυστήριο που περιβάλλει τον θάνατο του. Ωστόσο, η επανενωμένη οικογένεια αρχίζει να διασπάται ξανά, μια και οι προσωπικότητες και οι ικανότητες των μελών της διαφέρουν πολύ, για να μην αναφερθούμε στην άμεση απειλή μιας παγκόσμιας αποκάλυψης."

Στη θέση του showrunner θα επιστρέψει ο Steve Blackman ("Fargo", "Altered Carbon"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mike Richardson, Keith Goldberg,Gerard Way, Gabriel Bá.

Το Netflix Ανανέωσε Για 2η Σεζόν Το "The Umbrella Academy"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα επιστρέψουν οι Ellen Page ("Inception", "X-Men: Days of Future Past"), Tom Hopper ("Black Sails"), David Castañeda ("Sicario: Day of the Soldado"), Emmy Raver-Lampman ("A Million Little Things"), Robert Sheehan ("Genius") και Aidan Gallagher ("Nicky, Ricky, Dicky & Dawn"), ενώ τα νέα πρόσπωπα της δεύτερης σεζόν θα γίνουν γνωστά μέσα στους επόμενους μήνες.

Η δεύτερη σεζόν του "The Umbrella Academy" πρόκειται να περιλαμβάνει 10 επεισόδια, διάρκειας 1 ώρας το καθένα και η παραγωγή τους θα γίνει από την Universal Content Productions για το Netflix. Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι στο Τορόντο του Καναδά...

Επίσημο site

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.