Το NBC Θα Επαναφέρει Την Τηλεοπτική Σειρά "Heroes"

0

Το δίκτυο NBC ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει την τηλεοπτική σειρά "Heroes" με νέο φορμάτ και ιστορία που θα έχει τον τίτλο "Heroes Reborn". Την παραγωγή θα αναλάβει και πάλι ο δημιουργός της αρχικής σειράς Tim Kring, ενώ το νέο εγχείρημα θα αποτελείται απο 13 επεισόδια. Αν και οι λεπτομέρειες της ιστορίας δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει, το NBC δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιοι χαρακτήρες της αρχικής σειράς να κάνουν την εμφάνιση τους και στα νέα επεισόδια.

Η σειρά "Heroes" εστίαζε στις ιστορίες μιας σειράς καθημερινών ανθρώπων που ανακάλυψαν ότι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Καθώς η ιστορία προχωρούσε, οι άνθρωποι αυτοί ανακάλυψαν ότι ήταν μέρος ενός μεγάλου σχεδίου που τους έφερε κοντά για να αλλάξουν τον κόσμο.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και ολοκληρώθηκε το 2010 ύστερα απο 4 σαιζόν. Αν και το concept ήταν άκρως ενδιαφέρον, το "Heroes" δεν κατάφερε ποτέ να εξελιχθεί σε αυτό που θα μπορούσε, καθώς η εμμονή σε αστείους χαρακτήρες με ανάλαφρους διαλόγους αποδυνάμωσε το μέγεθος και την σοβαρότητα της ιστορίας.

Σύμφωνα με την Jennifer Salke, Πρόεδρο Ψυχαγωγίας του NBC:

"Η τεράστια απήχηση του Heroes στο τηλεοπτικό τοπίο κατά την πρώτη του σαιζόν, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Σειρές με τέτοια απήχηση δεν εμφανίζονται συχνά και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για την συνέχεια της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Tim Kring συμφώνησε μαζί μας και ανυπομονούμε να δούμε τα νέα επίπεδα που θα δημιουργήσει για τη σειρά."

Το "Heroes Reborn" θα κάνει πρεμιέρα στο NBC το 2015.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.