Το NBC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Devil’s Advocate"

0

Σύμφωνα με το deadline, η κινηματογραφική ταινία "The Devil’s Advocate" θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη με την μορφή τηλεοπτικής σειράς απο το NBC. Η ταινία του Taylor Hackford κυκλοφόρησε το 1997 και είχε ως πρωταγωνιστές τον Al Pacino, τον Keanu Reeves και την Charlize Theron.

"Η ιστορία εστιάζει στον Kevin Lomax, έναν νεαρό και πολύ ταλαντούχο δικηγόρο που θα δεί την ζωή του να αλλάζει δραματικά όταν προσλαμβάνεται απο ένα πολύ δικηγορικό γραφείο, που εξουσιάζεται απο τον ίδιο τον Διάβολο."

Το σενάριο της μεταφοράς που στηρίζεται στη νουβέλα του Andrew Neiderman, έχει αναλάβει ο Matt Venne ("Bag Of Bones"), ενώ στη θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι John Wells και Arnold Kopelson.

Αν και η ιστορία προσφέρεται για πολλά τηλεοπτικά επεισόδια με διαφορετικές δικαστικές υποθέσεις, η επιτυχία της σειράς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό απο τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον διάβολο, ένα ρόλο στον οποίο διέπρεψε ο μεγάλος Al Pacino στην κινηματογραφική ταινία.

Πρός το παρόν το NBC έχει παραγγείλει μόνο το πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο αν στεφθεί με επιτυχία τότε το δίκτυο θα δώσει το "πράσινο φώς" για ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.