Το NBC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Brides"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο NBC παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Brides", το gothic δράμα των Roberto Aguirre-Sacasa και Greg Berlanti. Η νέα σειρά είναι βασισμένη στις Νύφες του Δράκουλα, τους τρείς χαρακτήρες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μέσα απο την διάσημη νουβέλα του Bram Stoker.

"Μια σέξυ εκδοχή του Dracula σαν οικογενειακό δράμα, με ένα πρωταγωνιστικό τρίο που αποτελείται απο δυνατούς, πολυποίκιλους, γυναικείους χαρακτήρες. Μια σειρά που εστιάζει σε μια ομάδα δυναμικών γυναικών και τα πράγματα που κάνουν για να διατηρήσουν τον πλούτο, το πρεστίζ, την κληρονομιά και την όχι και τόσο παραδοσιακή οικογένεια τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο σεναριογράφος-συγγραφέας comic Roberto Aguirre-Sacasa, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Greg Berlanti ("The Flash", "Arrow").

Αν και η παρουσία του Greg Berlanti αποτελεί ένα θετικό στοιχείο, η ιδέα της δημιουργίας μιας σαπουνόπερας με τις Νύφες του Δράκουλα, φαντάζει κάπως ακραία ακόμη και για τα δεδομένα της αμερικανικής τηλεόρασης και αναμένεται να στηριχθεί περισσότερο στο sexy ύφος και πολύ λιγότερο στην ιστορία...

Artwork by Dr. Realart

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.