Το NBC Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "Sneakers"

0

Το NBC ετοιμάζει το "Sneakers", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας που κυκλοφόρησε το 1992 με πρωταγωνιστές τους Robert Redford, Sidney Poitier, River Phoenix και Dan Aykroyd.

"Η ιστορία εστιάζει στον Martin, έναν hacker, ο οποίος μαζί με την ομάδα του δοκιμάζουν τα κενά ασφαλείας σε μερικές απο τις μεγαλύτερες εταιρείες του San Francisco. Ο Martin προσεγγίζεται απο δυο αξιωματικούς της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, που του ζητούν να κλέψει έναν νέο αποκωδικοποιητή. Σύντομα ο Martin και η ομάδα του ανακαλύπτουν ότι το μαύρο κουτί μπορεί να σπάσει κάθε κώδικα κρυπτογράφησης, αποτελώντας μια τεράστια απειλή αν βρεθεί στα λάθος χέρια."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Tom Szentgyorgyi ("The Mentalist", "Bates Motel "), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με την Laurie MacDonald και τον Walter Parkes, ο οποίος έγραψε το σενάριο του κινηματογραφικού φίλμ.

Η σειρά που αποτελεί μια υλοποίηση της Universal TV, έρχεται σε μια περίοδο όπου οι επιθέσεις των hackers στον κυβερνοχώρο κλιμακώνονται συνεχώς, με πολλούς να κάνουν λόγο πλέον για έναν υπόγειο πόλεμο μεταξύ των κυβερνήσεων.

Αν και η ταινία που σκηνοθέτησε ο Phil Alden Robinson το 1992, ήταν πολύ αξιόλογη και διέθετε ένα πολύ δυνατό cast, η τηλεοπτική της μεταφορά αναμένεται πως θα είναι αρκετά διαφορετική, καθώς θα είναι προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα και πιθανότατα θα διαθέτει αρκετά νεανικό cast και σαφώς πιο χαμηλό προφίλ...

Δείτε το trailer απο το φίλμ του 1992:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.