Το Nat Geo Ετοιμάζει Το Sequel Του "The Hot Zone"

0

Ύστερα απο την απρόσμενη επιτυχία του "The Hot Zone", την μίνι τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Richard Preston για τον ιό Ebola, το Nat Geo αποφάσισε να μετατρέψει την μίνι σειρά σε μια τηλεοπτική ανθολογία, που σε κάθε σεζόν θα εστιάζει και σε μια διαφορετική απειλή για την δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η δεύτερη σεζόν πιθανότατα θα εστιάσει στη κρίση με τις αποστολές δεμάτων με άνθρακα, ενα φαινόμενο που ξεκίνησε μετά την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους.

Όσον αφορά τους συντελεστές της δεύτερης σεζόν, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο της επιστροφής. Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Brian Peterson ("Salem"), Kelly Souders ("Smallville"), Jeff Vintar ("I, Robot") και James V. Hart ("Contact", "Bram Stoker's Dracula"), στη σκηνοθεσία της πρώτης σεζόν βρέθηκαν οι Michael Uppendahl ("Fargo", "Ray Donovan") και Nick Murphy ("The Awakening"), ενώ χρέη παραγωγού εκτέλεσε ο Ridley Scott ("Alien").

Το πρωταγωνιστικό cast της πρώτης σεζόν αποτέλεσαν οι Julianna Margulies ("The Good Wife"), Liam Cunningham ("Game of Thrones"), James D'Arcy ("Homeland), Noah Emmerich, Topher Grace, Paul James, Mark Kelly και Robert Sean Leonard.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαϊου, είναι πλέον η πιο δημοφιλής σειρά σεναρίου του Nat Geo, αφού κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση τόσο το "Genius: Einstein", όσο και το "Mars", καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης που ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια τηλεθεατές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.