Το "Muscle Shoals" Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Infinitum Nihil του Johnny Depp, η Virgin Produced του Richard Branson και η City Entertainment θα μεταφέρουν στην μικρή οθόνη το "Muscle Shoals", το μουσικό ντοκυμαντέρ-αφιέρωμα στο διάσημο "Muscle Shoals Sound", το τοπικό στούντιο ηχογράφησης της μεγαλύτερης πόλης της Alabama, Muscle Shoals, που ηχογράφησε μερικούς απο τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών.

"Τοποθετημένο διπλά στο ποταμό του Tennessee, το Muscle Shoals της Alabama, είναι το αταίριαστο μέρος της γέννησης ένος κομματιού της πιο επαναστατικής & δημιουργικής μουσικής της Αμερικής. Κάτω απο την πνευματική καθοδήγηση του "Ποταμιού που Τραγουδά" - σύμφωνα με τους Ιθαγενείς - η μουσική του Muscle Shoals άλλαξε τον κόσμο και πούλησε εκατομμύρια αντίπυπα.

Στην καρδιά του βρίσκεται ο Rick Hall, ο ιδρυτής των FAME Studios. Υπερνικώντας την φτώχια και συγκλονιστικές τραγωδίες, ένωσε τους "μαύρους" & τους "άσπρους" στην ρατσιστική Alabama με σκοπό τη δημιουργία μουσικής για τις γενεές, την ώρα που δημιουργούσε το "Muscle Shoals Sound" και το συγκρότημα των "The Swampers".

Οι Mick Jagger, Keith Richards, Percy Sledge, Gregg Allman, Clarence Carter, Etta James, Alicia Keys, Bono και άλλοι, έγιναν μάρτυρες του μαγνητισμού και του μυστηρίου του Muscle Shoals."

Την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς θα αναλάβει ο δημιουργός του ντοκυμαντέρ Greg Camalier, μαζί με τους Rene Rigal και Bobby DeLeon.

Το ντοκυμαντέρ του Greg "Freddy" Camalier, προβλήθηκε στο Sundance Film Festival τον Ιανουάριο του 2013 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Δείτε το trailer του ντοκυμαντέρ:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.