Το MTV Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Aeon Flux"

0

Υστερα απο σχεδόν 28 χρόνια, το "Aeon Flux" επιστρέφει στο MTV, αυτή τη φορά με τον φορμάτ της live-action τηλεοπτικής σειράς που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού.

Το σύμπαν του "Aeon Flux" ξεκίνησε το 1991 μέσα απο την animated τηλεοπτική σειρά του MTV που δημιούργησε ο Peter Chung και ολοκληρώθηκε το 1995, μετρώντας συνολικά 16 επεισόδια. Πρωποριακή, avant-garde, ακατάλληλη και με πολύ ιδιαίτερη αισθητική, η animated σειρά απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια. To 2005, το "Aeon Flux" μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με την ταινία που σκηνοθέτησε η Karyn Kusama, με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron, ένα φίλμ που δεν κατάφερε να ενθουσίασει ούτε το κοινό, αλλά ούτε και τους κριτικούς, με αποτέλεσμα το franchise να παγώσει επ΄αόριστον.

Το MTV Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Aeon Flux"

"Η ιστορία εξελίσσεται γύρω απο μια μυστική πράκτορα (Aeon Flux) και εξελίσσεται στο έτος 7698 και σε μια εποχή όπου η κατάρρευση του κλίματος έχει εξολοθρέψει όλον τον πλυθησμό της Γής, εκτός απο δυο πόλεις, εκεί όπου κάποτε βρίσκονταν η Ανατολική Ευρώπη. Η μια απο τις πόλεις αποτελεί μια αναρχική κοινωνία, ενώ η άλλη είναι ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος του οποίου ηγείται η νέμεσις-φλέρτ της πράκτορος Flux, ο Trevor Goodchild."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο Jeff Davis ("Criminal Minds", "Teen Wolf"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με την Gale Anne Hurd ("The Walking Dead").

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς εξελίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον και εστιάζει σε μια νεαρή δολοφόνο που θα ενώσει τις δυνάμεις της με μια ομάδα hackers-ακτιβιστών, για να σώσει την ανθρωπότητα.

Αν και οι μνήμες απο την πολύ κακή ταινία του 2005 είναι ακόμη νωπές, η εντυπωσιακή αισθητική που δημιούργησε η εξαιρετική animated σειρά του Peter Chung, αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας και αν η τηλεοπτική σειρά στελεχωθεί με τους κατάλληλους συντελεστές, τότε μπορεί και να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον...

 

Το MTV Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Aeon Flux"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.