Το "Mirror’s Edge" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Endemol Shine Studios, απέκτησε τα δικαιώματα του "Mirror’s Edge", του video game της Electronic Arts, με σκοπό την μεταφορά του στην τηλεόραση.

"Το Mirror’s Edge εξελίσσεται σε μια σχεδόν δυστοπική πόλη του μέλλοντος, που διοικείται απο ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που παρακολουθεί όλες τις επικοινωνίες, ελέγχει όλα τα μέσα ενημέρωσης και παρακολουθεί τους πολίτες της. Επίσης η Πόλη διεξάγει ψεύτικες δίκες και λειτουργεί σαν μια ψεύτικη δημοκρατία. Μέσα σε αυτή τη κοινωνία λειτουργεί το δίκτυο των δρομέων, άτομα που λειτουργούν σαν μεταφορείς μηνυμάτων, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγουν την κυβερνητική παρακολούθηση. Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι αυτός της Faith, μια δρομέας και ικανότατη πολεμίστρια, η αδελφή της οποίας παγιδεύτηκε για ένα φόνο. Η ιστορία ακολουθεί την Faith καθώς παρασύρεται σε μια μάχη ενάντια στον κυρίαρχο Ομιλο και μπλέκει σε μια συνομωσία που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την κοινωνία.
"
Mirror_s-Edge-tv-show-1

Αν και το project βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια, η τηλεοπτική μεταφορά του video game μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον αν καταφέρει να αναπαραστήσει την όμορφη αισθητική του video game και να υλοποιήσει με επιτυχία τις εντυπωσιακές σκηνές free-running, μέσα στην φουτουριστική πόλη.

Το video game της Electronic Arts κυκλοφόρησε το 2008 με αρκετή επιτυχία, ενώ πολύ σύντομα η ετιαρεία θα θα κυκλοφορήσει το "Mirror’s Edge Catalyst", μια νέα έκδοση που ουσιαστικά αποτελεί το reboot του τίτλου.

Το "Mirror’s Edge" Στην Τηλεόραση

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.