Το "Minority Report" Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

1

Σύμφωνα με το The Wrap, ο Steven Spielberg ετοιμάζει τη μεταφορά στην τηλεόραση του "Minority Report", της sci-fi ιστορίας του Philip K. Dick. Το 2002 η ιστορία μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με ανάμεικτες κριτικές, με τον Spielberg στη σκηνοθεσία και τον Tom Cruise στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Σε ένα μέλλον όπου μια ειδική μονάδα της αστυνομίας μπορεί να συλλαμβάνει κακοποιούς πρίν διατελέσουν τα εγκλήματα τους, ένας αξιωματικός της μονάδας βρίσκεται ο ίδιος κατηγορούμενος για ένα μελλοντικό φόνο."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο Max Borenstein ("Godzilla" - 2014, "Seventh Son"), ενώ ο Steven Spielberg θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μέσα απο την εταιρεία του Amblin Television Studio.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα απο τις μίνι-σειρές "Band of Brothers" και "The Pacific", η παρουσία του Steven Spielberg στην τηλεόραση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς μετρά αρκετές αποτυχίες όπως το "Terra Nova", "The River" και το "Smash", ενώ και το τρέχον "Extant" με την Halle Berry δεν έχει καταφέρει να συγκινήσει κοινό και κριτικούς.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

1 σχόλιο

  1. Δεν ξέρω αλλά η παρουσία του Spielberg με προβληματίζει ιδιαίτερα…