Το "Locke & Key" Στο Netflix

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια του δικτύου Fox το 2010 και την αποτυχία του πιλοτικού επεισοδίου στο Hulu πρίν απο μερικούς μήνες, η πολύπαθη τηλεοπτική μεταφορά του "Locke & Key" έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς όλα δείχνουν πως το Netflix θα είναι ο νέος προορισμός του project.

"Η ιστορία ακολουθεί την Nina Locke και τα τρία παιδιά της, τον Tyler, την Kinsey και τον Bode, που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα απο αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη πρός την κόλαση."

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η δημιουργική ομάδα πίσω απο την μεταφορά παραμένει η ίδια, με τον Joe Hill και τον Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain") να αναλαμβάνουν το σενάριο και την παραγωγή, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Andy Muschietti ("IT") και την Barbara Muschietti.

Το κόμικ των Joe Hill (γιός του Stephen King) και Gabriel Rodriguez κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε αμέσως την επιτυχία καθώς το πρώτο τεύχος εξαντλήθηκε απο την πρώτη κιόλας ημέρα, χαρίζοντας στους δημιουργούς του εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία.

Με την υποστήριξη του Netflix και μια αξιόλογη ομάδα συντελεστών πίσω απο τις κάμερες, το "Locke & Key" θα έχει μια τελευταία ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική μεταφορά, που θα δικαιολογήσει όλη αυτήν την ταλαιπωρία που διήρκησε περίπου οκτώ χρόνια...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.