Το ITV Παρήγγειλε Τη Μίνι Σειρά "The Frankenstein Chronicles"

0

Το ITV παρήγγειλε το "The Frankenstein Chronicles", μια νέα τηλεοπτική μίνι σειρά που εστιάζει στο μύθο του Frankenstein.

"Στο Λονδίνο του 1827, η ιστορία ξεκινά όταν ο Υπουργός Εσωτερικών Sir Robert Peel επιστρατεύει τον επιθεωρητή John Marlott, ύστερα απο μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομίας του Τάμεση, ενάντια σε μια συμμορία λαθρεμπόρων οπίου. Καθώς ο Marlott στέκεται στίς όχθες του ποταμού επιβλέποντας τις συλλήψεις, κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη: Ενα πτώμα που έχει ξεβραστεί στην όχθη, δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά μια σκληρή συναρμολόγηση ανθρωπίνων μελών, σε μια γκροτέσκ παρωδία του ανθρώπινου σώματος. Το κατακρεουργημένο παιδικό σώμα αφήνει στον Marlott μια ανεξίτηλη εντύπωση, ενώ ο Peel του αναθέτει τον εντοπισμό του θύτη αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Καθώς ερευνά, ο Marlott ανακαλύπτει ότι αυτό με το οποίο είναι αντιμέτωπος, είναι πολύ πιο τρομακτικό απο αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Benjamin Ross ("The Young Poisoner’s Handbook") και ο Barry Langford ("Torte Bluma"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Επιθεωρητή John Marlott, θα βρεθεί ο Sean Bean ("Lord of the Rings", "Legends").

Η μίνι σειρά που θα αποτελείται απο έξι μέρη, θα ξεκινήσει γυρίσματα τον προσεχή Ιανουάριο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.