Το ITV Παρήγγειλε Τη Σειρά "Beowulf"

0

Το δίκτυο ITV παρήγγειλε τη σειρά "Beowulf", το επικό δράμα εποχής του James Dormer.

"Η νέα σειρά εξελίσσεται στο μυθικό Shieldlands, ένα θεαματικό και επικίνδυνο μέρος που κατοικείται απο ανθρώπους και φανταστικά πλάσματα. Η ιστορία εστιάζει στον περιβόητο Σκανδιναβό πολεμιστή, ο οποίος επιστρέφει στο Heorot για αποδώσει τα σέβη του στον πρόσφατα αποθανόντα Hrothgar - τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε. Ομως όταν το παλάτι δέχεται την επίθεση του τρομακτικού πλάσματος Grendel, o Beowulf θα πρέπει να τον κυνηγήσει για να κερδίσει την εύνοια της νέας αρχόντισσας του Heorot αλλά και την εύνοια της κοινωνίας."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο James Dormer ("Strike Back"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Tim Haines ("Primeval") και Katie Newman ("Primeval: New World").

Σύμφωνα με τον James Dormer:

"Χιλιάδες χρόνια πρίν, οι πρόγονοι μας άκουγαν την ιστορία του Beowulf, γιατί ήταν μια σπουδαία περιπετειώδης ιστορία - τους φόβιζε, τους συνάρπαζε, τους έκανε να γελούν και να κλαίνε. Ομως τους άρεσε γιατί μπορούσαν να διακρίνουν τους εαυτούς τους και τους φόβους τους μέσα της. Είναι πολύ συναρπαστικό που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε την ιστορία επίκαιρη και πάλι για ένα ευρύτερο κοινό."

Το "Beowulf" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά φιλόδοξων παραγωγών που ετοιμάζει το ITV και που περιλαμβάνει το "The Frankenstein Chronicles", και το "Jekyll & Hyde".

Το "Beowulf" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα της θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.