Το Hulu Παρήγγειλε Το “11/22/63”

0

Η συνδρομητική υπηρεσία streaming Hulu, παρήγγειλε τα πρώτα εννέα επεισόδια του “11/22/63”, της νέας τηλεοπτικής σειράς του J.J. Abrams, που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Stephen King.

"Το 11/22/63 εστιάζει στον Jake, ένα μετριοπαθή δάσκαλο Αγγλικών που κατά λάθος πέφτει σε μια χρονοπύλη που οδηγεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 1958. Εκεί ο Jake θα αναλάβει να αποτρέψει την δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy που συνέβη στις 22 Νοεμβρίου του 1963. Ομως η αποστολή του απειλείται απο τον Lee Harvey Oswald, ένα ερωτικό φλέρτ και το ίδιο το παρελθόν που δεν επιθυμεί την αλλαγή..."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Bridget Carpenter ("The Red Road"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι J.J. Abrams, Bryan Burk και Stephen King.

Σύμφωνα με τον Stephen King:

"Αν έγραψα ποτέ κάποιο βιβλίο που να είναι ιδανικό για μακρόχρονη, τηλεοπτική προβολή, αυτό είναι το 11/22/63. Είμαι ενθουσιασμένος που το βιβλίο θα μεταφερθεί και ανυπομονώ να δουλέψω με τον J.J. Abrams και ολόκληρη την ομάδα της Bad Robot."

Η αλήθεια είναι ότι οι τηλεοπτικές μετοχές του J.J. Abrams έχουν πέσει πάρα πολύ, καθώς τα τελευταία χρόνια μετρά πολλές αποτυχίες που περιλαμβάνουν το "Undercovers", το "Alcatraz", το "Almost Human", το "Revolution" και πιο πρόσφατα το "Believe". Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρεί τηλεοπτική στέγη για το “11/22/63”, μαρτυρά ότι τα τηλεοπτικά δίκτυα δεν επιθυμούν να ρισκάρουν με ακριβές σειρές που δεν εγγυώνται το αποτέλεσμα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.