Το Hulu Ετοιμάζει Το "A Court of Thorns and Roses"

0

Το Hulu ετοιμάζει το "A Court of Thorns and Roses", την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων της Sarah J. Maas. Το πρώτο βιβλίο της σειράς "A Court of Thorns and Roses" εκδόθηκε το 2015, το 2016-17-18 ακολούθησαν τα "A Court of Mist and Fury", "A Court of Wings and Ruin" και "A Court of Frost and Starlight" αντίστοιχα, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το τέταρτο μέρος της σειράς, με τον τίλο "A Court of Silver Flames".

"Η επιβίωση της Feyre στηρίζεται στην ικανότητα της να κυνηγά και να σκοτώνει, το δάσος όπου ζει είναι ένα κρύο, μουντό μέρος τους μήνες του μακρύ χειμώνα. Έτσι όταν εντοπίζει ένα ελάφι στο δάσος που καταδιώκεται από έναν λύκο, δεν μπορεί να αντισταθεί να τον πολεμήσει για την τροφή. Όμως για να το κάνει αυτό θα πρέπει να σκοτώσει τον θηρευτή και το να σκοτώνεις κάτι τόσο πολύτιμο έρχεται με ένα τίμημα. Ξαφνικά η Feyre θα βρεθεί σε ένα μαγικό βασίλειο κατηγορούμενη για τον φόνο μια νεράιδας και εκεί θα διαπιστώσει πως ο μασκοφόρος άνδρας που την κρατά, κρύβει πολλά περισσότερα από αυτό που δείχνουν τα πράσινα μάτια του. Η παρουσία της Feyre στο δικαστήριο φρουρείται στενά, καθώς η ίδια αρχίζει να μαθαίνει το γιατί τα αισθήματα για αυτόν άλλαξαν και από εχθρικά μετατράπηκαν σε αισθήματα πάθους. Με το βασίλειο να μετατρέπεται σε ένα επικίνδυνο μέρος, η Feyre θα πρέπει να αγωνιστεί για να σπάσει μια αρχαία κατάρα, αλλιώς θα τον χάσει για πάντα."

Το Hulu Ετοιμάζει Το "A Court of Thorns and Roses"

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Ronald D. Moore ("Outlander", "For All Mankind", "Battlestar Galactica") μαζί με την συγγραφέα των βιβλίων Sarah J. Maas.

Με μεγάλη εμπειρία στις τηλεοπτικές σειρές φαντασίας, ο Ronald D. Moore φαντάζει σαν ο ιδανικός άνθρωπος για την μεταφορά του "A Court of Thorns and Roses", σε μια young adult ιστορία που φαίνεται να συνδυάζει το ρομάντζο με την φαντασία..

 

Το Hulu Ετοιμάζει Το "A Court of Thorns and Roses"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.