Το History Ετοιμάζει Το "Knightfall"

0

Υστερα απο την μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία του "Vikings", της πρώτης σειράς σεναρίου του δικτύου, το History αναζητά την επόμενη επιτυχία που θα προστεθεί στο πρόγραμμα του. Σύμφωνα με το THR, το δίκτυο ετοιμάζει το "Knightfall", μια νέα δραματική σειρά εποχής που καταγράφει την άνοδο και την πτώση του ιστορικού Τάγματος των Ιπποτών του Ναού.

"Η σειρά ακολουθεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, αλλά και αυτά μετά την αποκαθήλωση τους, και το κάψιμο στην πυρά την Παρασκευή της 13ης Οκτωβρίου του 1307. Μια εις βάθος ματιά στο γιατί η συγκεκριμένη ημερομηνία παραμένει καταραμένη, 700 χρόνια μετά."

Στην παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Don Handfield ("Kill the Messenger"), ο Richard Rayner ("L.A. Without a Map"), ο ηθοποιός Jeremy Renner μέσα απο την εταιρεία παραγωγής του, The Combine και οι Jeff Pinkner ("Fringe"), Andre Nemec ("Mission Impossible: Ghost Protocol"), Josh Appelbaum και Scott Rosenberg.

Αν και το History δεν έχει παραγγέλει ακόμη ολόκληρη την πρώτη σαιζόν, αυτό θεωρείται σχεδόν σίγουρο καθώς ο δίκτυο επιθυμεί να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του με αυθεντικές σειρές σεναρίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.