Το HBO Θέλει Το "Watchmen" Στην Τηλεόραση

0

Τα τελευταία χρόνια το δίκτυο HBO μας έχει χαρίσει απίστευτες τηλεοπτικές παραγωγές, παραγωγές που ξέφυγαν απο τα στενά και περιορισμένα όρια της τηλεόρασης, με πρώτο και καλύτερο το "Game of Thrones" και προσεχώς το επίσης εξωπραγματικό "Westworld".

Ομως τα σχέδια και οι φιλοδοξίες του δικτύου δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, καθώς οι φήμες θέλουν το HBO να ενδιαφέρεται για την τηλεοπτική μεταφορά του "Watchmen", του εντυπωσιακού comic του Alan Moore.

Το 2009, το επικό, δαιδαλώδες και απίστευτης αισθητικής comic του Moore, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο απο τον σκηνοθέτη Zack Snyder, μια μεταφορά που άν και άρτια οπτικοακουστικά δεν κατάφερε να αποδώσει σωστά την πολύπλοκη ιστορία. Eπικεφαλής και της τηλεοπτικής μεταφοράς θα είναι ο Zack Snyder ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συνομιλήσει με τους υπευθύνους του HBO και της Warner Bros.

watchmen-comic

Οσον αφορά την κατεύθυνση και την πλοκή που μπορεί να έχει η τηλεοπτική μεταφορά, ακόμη δεν έχει γίνει τίποτε γνωστό, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι θα βασιστεί στο "Before Watchmen", την prequel comic σειρά και κάποιους άλλους να θεωρούν ότι οι παραγωγοί θα ακολουθήσουν το μοντέλο της Marvel, με αυτόνομες σειρές των κεντρικών χαρακτήρων που σε κάποια φάση θα διασταυρωθούν.

Οπως και να έχει, η μεταφορά μιας εντυπωσιακής comic σειράς στην τηλεόραση απο το HBO, μόνο ως καλή είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το δίκτυo διαθέτει όλα τα απαιτούμενα μέσα για να την υλοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.