Το HBO Θα Μεταφέρει το "American Gods" Στην Τηλεόραση

0

Το "American Gods" είναι το νέο φιλόδοξο εγχείρημα του μεγαλύτερου συνδρομητικού τηλεοπτικού δικτύου της Αμερικής, HBO ("Game of Thrones", "Boardwalk Empire", "The Wire").

Η νέα σειρά που σχεδιάζεται εδώ και δυο χρόνια φημολογείται ότι θα αποτελείται απο έξι σαιζόν των 10 επεισοδίων με προυπολογισμό 40 εκατομμύρια δολάρια ανά σαιζόν. Η σειρά είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα φαντασίας του Neil Gaiman, που κυκλοφόρησε το 2001 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αναρίθμητες διακρίσεις.

"Η ιστορία εστιάζει στον Shadow, ο οποίος λίγο πρίν βγεί απο την φυλακή, μαθαίνει ότι η αγαπημένη του σύζυγος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Αυτό θα είναι το πρώτο απο μια σειρά χτυπημάτων για τον δυνατό πλήν ήσυχο Shadow, που σύντομα θα βρεθεί να δουλεύει με επιφύλαξη για τον χαρισματικό πωλητή με το όνομα Mr. Wednesday, έναν μυστηριώδη τύπο που θα τον παρασύρει μέσα στον πόλεμο των Θεών της Αμερικής."

Την παραγωγή της νέας σειράς φαίνεται να έχει αναλάβει η εταιρεία Playtone Productions του Tom Hanks, ενώ το σενάριο θα γραφτεί απο τον Robert Richardson και τον Neil Gaiman.

Με μια μίξη φαντασίας και μυθολογίας, με Θεούς και Θεότητες, το "American Gods" αναμένεται σαν μια φαντασμαγορική τηλεοπτική υπερπαραγωγή, που άν καταφέρει να συγκεντρώσει και άξιους πρωταγωνιστές, η επιτυχία της θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το "American Gods" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO, μέσα στο 2014.

 

[UPDATE 17/06/2014]
Το HBO τελικά απέρριψε την μεταφορά του "American Gods", καθώς το σενάριο δεν ήταν αντάξιο του βιβλίου και έτσι η σειρά δεν θα προχωρήσει...

 

Το HBO Θα Μεταφέρει το "American Gods" Στην Τηλεόραση

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.