Το HBO Θα Διασκευάσει το "Utopia" Του Channel 4

0

Το συνδρομητικό δίκτυο HBO θα διασκευάσει το "Utopia", την τηλεοπτική δραματική σειρά του βρετανικού Channel 4, που δημιούργησε ο Dennis Kelly. Η σειρά του Channel 4 ξεκίνησε το 2013 και ύστερα απο την πρώτη επιτυχημένη σαιζόν ανανεώθηκε και για δεύτερη.

"Η σειρά εστιάζει σε μια ομάδα φανατικών θαυμαστών μιας underground εικονογραφημένης νουβέλας, που ξαφνικά γίνονται και οι ίδιοι συμμέτοχοι στη σκοτεινή πλοκή της, όταν μαθαίνουν ότι ο συγγραφέας έχει ήδη γράψει και το δεύτερο μέρος της. Δυστυχώς όμως, το νέο χειρόγραφο είναι κάτι περισσότερο απο ένα απλό βιβλίο, και αυτοί που το αναζητούν μπλέκουν ξαφνικά σε ένα παιχνίδι συνομωσιών και συγκλονιστικών ανατροπών, την ώρα που το αληθινό νόημα του βιβλίου σταδιακά αποκαλύπτεται..."

Την σκηνοθεσία της αμερικανικής εκδοχής της σειράς έχει αναλάβει ο David Fincher ("Se7en", "House of Cards"), ενώ το σενάριο θα γράψει η Gillian Flynn ("Gone Girl").

Με τον David Fincher στο τιμόνι και μια ενδιαφέρουσα πλοκή που εστιάζει σε ενα βιβλίο που οι φήμες λένε ότι έχει προβλέψει τις μεγαλύτερες καταστροφές του τελευταίου αιώνα, το "Utopia" φαντάζει πολύ ενδιαφέρον...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.