Το HBO Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Codes Of Conduct"

0

Το δίκτυο HBO παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Codes Of Conduct", της νέας τηλεοπτικής σειράς του Steve McQueen ("12 Years A Slave").

"Η ιστορία εστιάζει στον Beverly Snow (Devon Terrell), έναν ταλαντούχο, διφορούμενο και φιλόδοξο νεαρό μαύρο άνδρα απο το Queens. Η αυτοπεποίθηση του θα του επιτρέψει να διεισδύσει στους κοινωνικούς κύκλους της ελίτ του Manhattan και να δοκιμάσει τα όρια της πρόσβασης και της κοινωνικής ευελιξίας. Ο Snow θα αποκτήσει πρόσβαση σε μια ζωή που δεν θα μπορούσε να ποτέ να φανταστεί, ενώ η ικανότητα του να προσαρμόζεται στη ζωή σαν χαμαλέοντας θα δοκιμάσει το νεύρο του, καθώς παίρνει το μέλλον του στα δικά του χέρια."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο McQueen και ο Matthew Michael Carnahan ("World War Z"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Russell Simmons, Iain Canning και Emile Sherman.

Το cast που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής τους Devon Terrell, Paul Dano ("Prisoners"), Helena Bonham Carter ("Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street") και Rebecca Hall ("Transcendence"), ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να προστεθούν τα ονόματα και άλλων αξιόλογων ηθοποιών.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.