Το HBO Παρήγγειλε Το "Codes of Conduct"

0

Υστερα απο το πιλοτικό επεισόδιο, το δίκτυο HBO παρήγγειλε ολόκληρο το "Codes of Conduct", την νέα τηλεοπτική μίνι σειρά του Steve McQueen ("Shame", "12 Years A Slave"), που θα αποτελείται απο έξι επεισόδια.

"Η ιστορία εστιάζει στον Beverly Snow (Devon Terrell), έναν ταλαντούχο, διφορούμενο και φιλόδοξο νεαρό μαύρο άνδρα απο το Queens. Η αυτοπεποίθηση του θα του επιτρέψει να διεισδύσει στους κοινωνικούς κύκλους της ελίτ του Manhattan και να δοκιμάσει τα όρια της πρόσβασης και της κοινωνικής ευελιξίας. Ο Snow θα αποκτήσει πρόσβαση σε μια ζωή που δεν θα μπορούσε να ποτέ να φανταστεί, ενώ η ικανότητα του να προσαρμόζεται στη ζωή σαν χαμαλέοντας θα δοκιμάσει το νεύρο του, καθώς παίρνει το μέλλον του στα δικά του χέρια."

Την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων της σειράς έχει αναλάβει ο McQueen, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Matthew Michael Carnahan ("World War Z"), ενώ οι δυο τους θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Russell Simmons, Iain Canning και Emile Sherman.

Πρωταγωνιστούν οι Devon Terrell, Paul Dano ("Prisoners"), Helena Bonham Carter ("Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street"), Rebecca Hall ("Transcendence"), Sebastian Arcelus, Ward Horton, Robbie Sublett και Carolyn Michelle Smith.

Η σειρά που έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή, αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2015 με αρχές του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.