Το HBO Παρήγγειλε Τον Πιλότο Απο Το Spinoff Του "Game of Thrones"

0

Πρίν απο ένα περίπου χρόνο, είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση του HBO να υλοποίησει τέσσερις νέες spinoff-σειρές απο το σύμπαν του "Game of Thrones", σειρές prequel που θα εξελίσσονται χιλιάδες χρόνια πρίν και που εξερευνούν διαφορετικές χρονικές περιόδους απο την σειρά βιβλίων "A Song of Ice and Fire". Ένα χρόνο μετά, η πρώτη απο αυτές φαίνεται να παίρνει το δρόμο της καθώς το HBO παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλοκή της πρώτης σειράς έχει ως εξής:

"Η σειρά καταγράφει την παρακμή του κόσμου απο την χρυσή Εποχή των Ηρώων, στην πιο σκοτεινή του εκδοχή. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: απο τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Westeros, μέχρι την αληθινή προέλευση των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Starks, αυτή δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε."

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου έχει γράψει η Jane Goldman ("Kick-Ass", "X-Men: First Class") σε συνεργασία με τον συγγραφέα George R.R. Martin. Η Goldman θα εκτελέσει και χρέη showrunner μαζί με τους Vince Gerardis ("Game of Thrones") και Daniel Zelman ("Bloodline", "Damages").

Αν και κανείς θα περίμενε ότι η πρώτη spinoff-σειρά του "Game of Thrones" δεν θα πέρναγε απο την διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου, αυτή η κίνηση του HBO μαρτυρά πως πλέον το συνδρομητικό δίκτυο είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικό με τις νέες υψηλού budget σειρές, καθώς ακόμη μετρά απώλειες απο τον κακό σχεδιασμό των τελευταίων ετών.

Μια επιφυλακτική προσέγγιση που θα εφαρμοστεί και στην τηλεοπτική σειρά "Watchmen", της οποίας ο πιλότος ετοιμάζεται αυτή την στιγμή απο τον Damon Lindelof....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.