Το HBO Παρήγγειλε Το "The Time Traveler’s Wife"

0

Ύστερα απο την εξαγορά της Time Warner απο την AT&T, το δίκτυο HBO βρίσκεται πλέον σε άλλη εποχή. Με νέους ιδιοκτήτες, το μεγαλύτερο συνδρομητικό δίκτυο φαίνεται να αλλάζει φιλοσοφία και πλέον ακολουθεί μια πιο ανοικτή πολιτική με περισσότερες νέες τηλεοπτικές παραγωγές.

Το δίκτυο που στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί ως το πιο δύσκολο και το πιο επιλεκτικό όσον αφορά την υλοποίηση νέων παραγωγών, πλέον παραγγέλνει την μια νέα σειρά πίσω απο την άλλη, ακολούθωντας έτσι την πολιτική του Netflix και του Amazon, που τα τελευταία χρόνια έχουν ρίξει αμέτρητα εκατομμύρια δολάρια στην παραγωγή νέων προγραμμάτων.

Έτσι ύστερα απο το το "Watchmen" του Damon Lindeloff, το "Demimonde" του J.J Abrams και το "The Nevers" του Joss Wheedon, το HBO παρήγγειλε και το "The Time Traveler’s Wife", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Audre Niffenegger.

Η νουβέλα της Audre Niffenegger εκδόθηκε το 2003, ενώ το 2009 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο απο τον σκηνοθέτη Robert Schwentke ("RED", "Insurgent") και με πρωταγωνιστές τους Eric Bana και Rachel McAdams, ένα ρομαντικό δράμα φαντασίας που δεν κατάφερε να συγκινήσει.

"Η ιστορία εξελίσσεται γύρω απο έναν άνδρα με μια γεννετική διαταραχή που τον αναγκάζει να ταξιδεύει απροσδόκητα μέσα στο χρόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλσμα να βιώνει την ζωή του και ειδικότερα την σχέση του με την σύζυγο και την κόρη του, μέσα απο έναν διαστρεβλωμένο φακό, καθώς συναντά την ενήλικη κόρη πρίν καν αυτή γεννηθεί και βλέπωντας τραγικά γεγονότα που θα προκύψουν στο μακρινό μέλλον."

Δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς είναι ο Steven Moffat ("Doctor Who", "Sherlock"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Sue Vertue και Brian Minchin.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Warner Bros. Television και της Hartswood Films, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019...

 

Το HBO Παρήγγειλε Το "The Time Traveler’s Wife"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.