Το HBO Παρήγγειλε Το "Maniac Cop"

0

Ύστερα απο το "Too Old to Die Young", που η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να ενθουσιάσει, ο εκκεντρικός σκηνοθέτης Nicolas Winding Refn ("Valhalla Rising", "Only God Forgives") θα συνεχίσει την περιήγηση του στην τηλεόραση, με μια νέα σειρά που σίγουρα φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα. Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, o Δανός σκηνοθέτης ετοιμάζει το "Maniac Cop", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού franchise.

Η σειρά ταινιών του "Maniac Cop" ξεκίνησε το 1988 και ολοκλήρωθηκε το 1993, αποτελούμενη απο τρία αιματοβαμμένα b-movies τρόμου.

"Η ιστορία ακολουθεί εναν πρώην αστυνομικό, που επιστρέφει απο τους νεκρούς για να αναζητήσει εκδίκηση απο αυτούς που τον αδίκησαν."

την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού franchise

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο John Hyams ("Universal Soldier: Day of Reckoning", "Z Nation") και ο Nicolas Winding Refn, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Σύμφωνα με τον Nicolas Winding Refn:

"Πάντοτε θαύμαζα την δουλειά του John Hyams. Μιλούσαμε εδω και καιρό για μια νέα εκδοχή των ταινιών του 'Maniac Cop' και καθώς δουλεύαμε πάνω στο υλικό, αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μεταφέρουμε την ιστορία στην τηλεόραση, καθώς αυτό θα μας έδινε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε εναν κόσμο με μεγαλύτερο βάθος. Η μετατροπή του 'Maniac Cop' σε τηλεοπτική σειρά θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε τις πιο τρελές φιλοδοξίες μας και να έχουμε πρόσβαση σε ενα τεράστιο κοινό μέσα απο τους συνεργάτες μας στο HBO και το Canal+. Αυτή η σειρά θα είναι μια ανόθευτη και γεμάτη δράση οδύσσεια τρόμου. Και λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή κατάσταση στον κόσμο, το 'Maniac Cop' θα αποτελέσει και ενα καυστικό σχολιασμό της φθίνουσας πορείας του πολιτισμού."

Αν και πρίν μερικά χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως το HBO θα υλοποιούσε μια τέτοια σειρά, οι καιροί έχουν αλλάξει και αυτό που μένει να φανεί είναι το πως θα χειριστεί το συνδρομητικό δίκτυο την slasher ιστορία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.