Το HBO Παρήγγειλε Το "House of the Dragon"

0

Το HBO ανακοίνωσε πως παρήγγειλε το "House of the Dragon", μια νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Game of Thrones", που είναι βασισμένη στο βιβλίο "Fire & Blood" του George R.R. Martin.

Τα νέα έρχονται λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΗΒΟ να ακυρώσει την prequel σειρά του "Game of Thrones" με την Naomi Watts ("The Impossible"), που έγραψε η Jane Goldman ("Kick-Ass", "X-Men: First Class"). Η σειρά της Goldman θα εξελίσσονταν χιλιάδες χρόνια πρίν απο την ιστορία του "Game of Thrones", όμως ο πιλότος που γυρίστηκε το καλοκαίρι δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες του δικτύου και έτσι την έβγαλαν απο την πρίζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το "House of the Dragon" θα εστιάσει στην ιστορία των Targaryen απο το "Doom of Valyria" μέχρι και το "Dance of Dragons" και θα εξελίσσεται χρονικά πιο κοντά στην τηλεοπτική σειρά που ολοκληρώθηκε πρίν απο μερικούς μήνες.

Δημιουργοί της νέας σειρά είναι ο συγγραφέας των βιβλίων George R.R. Martin και ο Ryan Condal, ο δημιουργός της σειράς "Colony", ενώ την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων θα αναλάβει ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik ("Game of Thrones").

Η spinoff σειρά έχει ήδη πάρει το πράσινο φώς και δεν περάσει απο την διαδικασία του δοκιμαστικού πιλότου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.