Το HBO Παρήγγειλε Την Σειρά "The Nevers"

0

Πρίν απο περίπου ένα μήνα, το δίκτυο HBO άλλαξε ιδιοκτήτη καθώς η AT&T απέκτησε την Time Warner και μαζί όλο το ψυχαγωγικό κομμάτι της. Μια κίνηση που σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου θα αλλάξει την πορεία του μεγαλύτερου συνδομητικού δικτύου της Αμερικής, που πλέον αναμένεται να ακολουθήσει την πολιτική του Netflix, αυξάνοντας τις παραγγελίες για original τηλεοπτικές σειρές.

Μια απο αυτές τις σειρές είναι και το "The Nevers", η νέα σειρά του σκηνοθέτη Joss Wheedon ("The Avengers"), ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα απο τις σειρές "Dollhouse", "Agents of S.H.I.E.L.D.", "Buffy the Vampire Slayer" και "Firefly".

Αν και η επίσημη πλοκή της σειράς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, η σειρά χαρακτηρίζεται σαν ένα επικό δράμα επιστημονικής φαντασίας, που εστιάζει σε μια ομάδα γυναικών της Βικτωριανής εποχής, που ξαφνικά βρίσκουν τους εαυτούς τους να διαθέτουν ασυνήθιστες δυνάμεις, αμείλικτους εχθρούς και μια αποστολή που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Joss Wheedon:

"Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Το 'The Nevers' είναι ίσως η πιο φιλόδοξη αφήγηση που έχω δημιουργήσει και δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη στέγη απο αυτή του HBO. Όχι μόνο είναι οι masters της κινηματογραφικής, επεισοδιακής αφήγησης, αλλά η άμεση κατανόηση της παράξενης & προσωπικής ιστορίας της σειράς, υπήρξε καταλυτική στην απόφαση μου.πραγματικά με συγκίνησε. Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που δημιούργησα έναν εντελώς νέο μυθοπλαστικό κόσμο και η ομάδα του HBO, μου προσέφερε όχι μόνο μεγάλη κλίμακα, εμπειρία και πρεστίζ, αλλά και μια παθιασμένη συνεργασία."

To "The Nevers" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά φιλόδοξων τηλεοπτικών σειρών που ετοιμάζει το HBO, όπως το "Watchmen" του Damon Lindeloff και το "Demimonde" του J.J Abrams...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.