Το HBO Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "Big Little Lies"

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός του HBO για το "Big Little Lies", ήταν η σειρά να έχει τον limited χαρακτήρα με μια και μοναδική σαιζόν, τα οκτώ βραβεία Emmy και η δημοφιλία της σειράς "ανάγκασαν" το συνδρομητικό δίκτυο να παραγγείλει και μια δεύτερη σαιζόν.

Αν και η πρώτη σαιζόν εξάντλησε την πηγή της ιστορίας που ήταν η ομώνυμη νουβέλα της Liane Moriarty, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η δεύτερη σαιζόν στηριχθεί σε μια μικρή νουβέλα που έγραψε η συγγραφέας, μια νουβέλα που συνεχίζει την ιστορία και ασχολείται με το τι συνέβη στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Το σενάριο και της δεύτερης σαιζόν θα γράψει ο δημιουργός της σειράς David E. Kelley ("Goliath", "Mr. Mercedes", "Boston Legal"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Andrea Arnold ("American Honey", "Wuthering Heights"), η οποία αντικαθιστά τον σκηνοθέτη της πρώτης σαιζόν Jean-Marc Vallée ("Dallas Buyers Club", "Demolition"), ο οποίος θα εκτελέσει μόνο χρέη παραγωγού.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern και ο Alexander Skarsgard, ο οποίος προφανώς θα εμφανίζεται σε κάποια flashbacks.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σαιζόν του "Big Little Lies" που αποτελείται απο επτά επεισόδια, θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2019.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.