Το HBO Max Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "DMZ"

0

Το HBO Max, η νέα υπηρεσία streaming που ετοιμάζει η Warner Bros., παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "DMZ", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic που δημιούργησαν οι Brian Wood και Riccardo Burchielli. Το comic κυκλοφόρησε απο το 2005 μέχρι το 2012, απο την Vertigo Comics (θυγατρική της DC Comics) και μέχρι σήμερα μετρά 72 τεύχη.

"Η σειρά εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον, όπου δεύτερος Αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος έχει μετατρέψει το Manhattan σε μια αποστρατικοποιημένη ζώνη (demilitarized zone DMZ,) ανάμεσα στίς δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών και τίς δυνάμεις των Ελεύθερων Πολιτειών της Αμερικής. Η ιστορία ακολουθεί μια γυναίκα ιατρό που ψάχνει απεγνωσμένα τον χαμένο γιό της μέσα στην ζώνη DMZ, ενώ την ίδια ώρα σώζει ζωές μέσα σε μια ζώνη γεμάτη απο συμμορίες, πολιτοφύλακες και πολέμαρχους."

Το HBO Max Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "DMZ"

Το σενάριο της μεταφοράς που θυμίζει κάτι απο το "Escape From New York" του John Carpenter, έχει γράψει ο Robert Patino ("Westworld", "Sons of Anarchy", "Prime Suspect"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner. Την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει η Ava DuVernay ("Selma", "When They See Us"), η οποία έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της ταινίας comic "New Gods" για την Warner Bros.

Τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς, που αρχικά είχε παραγγείλει το δίκτυο Syfy, θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020..

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.