Το HBO Max Ετοιμάζει Το "The Uninhabitable Earth"

0

Συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του προγράμματος του, το HBO Max, η νέα συνδρομητική υπηρεσία streaming της Warner Media (περισσότερα εδώ), ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το "The Uninhabitable Earth", μια νέα τηλεοπτική ανθολογία που είναι βασισμένη στο best-selling βιβλίο του David Wallace-Wells και το άρθρο του New York Magazine.

"Η σειρά ασχολείται με τα θέματα της κλιματικής αλλαγής, του φαινομένου του θερμοκηπίου και άλλες περιβαντολλογικές καταστροφές. Αποτελούμενη απο μυθοπλαστικές, αυτόνομες ιστορίες που καλύπτουν ενα ευρύ πεδίο αφηγηματικών στύλ και πιθανές εκδοχές του μέλλοντος που μπορεί να προκύψουν απο την ραγδαία αύξηση της θερμκρασίας στον πλανήτη μας. Μια ματιά στο προσεχές μέλλον και τους επικείμενους τρόμους, όπως η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, η έλλειψη σε τρόφιμα, οι μετακινήσεις πληθυσμών, οι πολέμοι για το κλίμα και η οικονομική καταστροφή, που όλοι θα υποστούμε αν δεν πάρουμε άμεσα δραστικά μέτρα για να σώσουμε τον πλανήτη."

Στο τιμόνι του "The Uninhabitable Earth", βρίσκεται ο σκηνοθέτης Adam McKay ("The Big Short", "Step Brothers", "Succession"), ο οποίος θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο. Σύμφωνα με το HBO Max, το πλάνο της πρώτης σεζόν περιλαμβάνει την προσέλκυση αξιόλογων σκηνοθετών και σεναριογράφων, για την δημιουργία μιας τηλεοπτικής ανθολογίας που θα προκαλέσει και θα αναστατώσει, με σκοπό την αφύπνιση του κοινού, που η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται να αγχώνεται και ιδιαίτερα για τις ραγδαίες αλλαγές στο κλίμα.

Σύμφωνα με τον Adam McKay:

"Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό να υλοποιήσω αυτή τη σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που το HBO Max εμφανίστηκε και δεσμεύτηκε. Προφανώς, δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα που να είναι τόσο αχανές και τόσο τρομακτικό."

Το πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο "The Uninhabitable Earth", βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.