Το HBO Max Ετοιμάζει Την Σειρά "Madame X"

0

Η έκρηξη στο χώρο του streaming έφερε και μια έκρηξη και στην παραγωγή των comic τηλεοπτικών σειρών. Το Netflix υλοποιεί τηλεοπτικές σειρές από το σύμπαν του Mark Millar, το Disney+ από το σύμπαν της Marvel και το HBO Max αντλεί χαρακτήρες από το σύμπαν της DC Comics. Μια από αυτές τις νέες σειρές από το σύμπαν της DC είναι το "Madame X", η τηλεοπτική μεταφορά του comic που δημιούργησαν οι David Michelinie και Michael William Kaluta.

"Η Madame Xanadu, αρχικά εμφανίστηκε στα comics με το όνομα Nimue Inwundu και έχει δεσμούς με τον θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου και τον μάγο Merlin. Η Madame X διαθέτει μαγικές ικανότητες και έχει ζήσει πολλούς αιώνες. Μπορεί να προβλέψει το μέλλον και διαθέτει μια συλλογή από μοχθηρές δυνάμεις, που κρατά φυλακισμένες μέσα σε βάζα. Μπορεί να ανυψώσει αντικείμενα, να τηλεμεταφέρει και να εξαφανίσει μικρούς δαίμονες. Είναι αθάνατη, δεν γερνά ποτέ και δεν μπορεί να σκοτωθεί με κανένα τρόπο, καθώς κατάφερε να κερδίσει τον Θάνατο σε παιχνίδι με κάρτες. Είναι επίσης ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Justice League Dark, μια ομάδα μεταφυσικών χαρακτήρων της DC, που ζουν στη σφαίρα του μυστικισμού και της μαγείας, όπως ο John Constantine και η Zatanna."

Το HBO Max Ετοιμάζει Την Σειρά "Madame X"

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Angela Robinson ("True Blood"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους J.J. Abrams και Ben Stephenson.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Warner Bros. Television και της Bad Robot, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.