Το HBO Και Το Sky Ετοιμάζουν Το "Catherine The Great"

0

Συνεχίζοντας την συνεργασία τους που ξεκίνησε με το "Chernobyl" (2019) και το "Gangs of London" (2019), το HBO και το Sky ετοιμάζουν το "Catherine The Great", μια μίνι σειρά εποχής που εστιάζει στην ζωή της Αικατερίνης της Ρωσίας.

"Το Catherine the Great εστιάζει στο πολιτικά ταραχώδες και σεξουαλικά φορτισμένο παλάτι της πιο ισχυρής γυναίκας-μονάρχης της ιστορίας. Η Αικατερίνη απέκτησε υπέρτατη δύναμη σε ολόκληρη τη Ρωσία, κατά την διάρκεια του 18ου αιώνα. Ισχυρογνώμων, ανεξάρτητη, πανέξυπνη και σεξουαλικά απελευθερωμένη, υπήρξε ο ορισμός της σύγχρονης γυναίκας.

Η ιστορία ακολουθεί την Αικατερίνη κατά την διάρκεια του τέλους της κυριαρχίας της και της παθιασμένης σχέσης της με τον Grigory Potemkin. Μέσα απο σκάνδαλα, ίντριγκα και έντονες διάμαχες, αυτή είναι μια ιστορία εμμονικής αγάπης. Χωρίς να μπορούν να παντρευτούν και διαβόητα ασυγκράτητοι, οι δυο τους σχηματίζουν μια μοναδική και πιστή σχέση, ξεπερνώντας τους αντιπάλους τους και διαμορφώντας μαζί τη Ρωσία όπως την ξέρουμε σήμερα."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Nigel Williams ("Elizabeth I", "Wodehouse in Exile"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Philip Martin ("The Crown", "Prime Suspect")

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Helen Mirren ("The Queen"), στο ρόλο του Grigory Potemkin βρίσκεται ο Jason Clarke ("Everest"), ενώ το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει και τα ονόματα των Georgina Hale ("Cockneys vs Zombies") και Joseph Quinn ("Howards End").

Η μίνι σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Origin Pictures και New Pictures θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο φθινόπωρο, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται μέσα στο 2019. Το "Catherine The Great" θα προβληθεί στην Αμερική μέσα απο το HBO, ενώ στην Ευρώπη και την Μ. Βρετανία θα προβληθεί μέσα απο το Sky Atlantic.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.