Το HBO Ετοιμάζει Το "The Outsider"

0

Η Stephen King μανία όχι μόνο δεν τείνει να μειωθεί, αλλά φαίνεται να αυξάνεται καθώς όλα σχεδόν τα έργα του διάσημου συγγραφέα, φαίνεται να απασχολούν τα γραφεία των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών στούντιο. Απο αυτά τα σχέδια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε και το "The Outsider", το νέο βιβλίο του συγγραφέα, που εκδόθηκε τον Μαϊο του 2018. Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το δίκτυο HBO έχει ήδη παρηγγείλει την τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας, που συνδυάζει το αστυνομικό δράμα με το μεταφυσικό.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια φαινομενικά εύκολη έρευνα, γύρω απο τον φρικιαστικό φόνο ενός ντόπιου αγοριού. Η πορεία της έρευνας όμως, θα οδηγήσει ενα βετεράνο αστυνομικό και εναν ανορθόδοξο ερευνητή στο να αμφισβητήσουν την πραγματικότητα, καθώς μια ύπουλη υπερφυσική δύναμη πλησιάζει την υπόθεση."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Richard Price ("The Deuce", "The Night Of"), ενώ την σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει ο ηθοποιός Jason Bateman ("Ozark"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jack Bender, τον παραγωγό του "Mr. Mercedes".

Το HBO Ετοιμάζει Το "The Outsider"

Ben Mendelsohn

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει εξασφαλίσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ben Mendelsohn ("Bloodline", "Rogue One: A Star Wars Story"), ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα τον πλαισιώσουν.

Αν και οι τηλεοπτικές μεταφορές των βιβλίων του Stephen King σπανίως πετυχαίνουν, το "The Outsider" μπορεί να αποτελέσει την εξαίρεση, καθώς διαθέτει έναν ικανό πρωταγωνιστή και μια ενδιαφέρουσα αστυνομική ιστορία, που έχει σαν κερασάκι στην τούρτα το μεταφυσικό...

Το "The Outsider" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020...

 

Το HBO Ετοιμάζει Το "The Outsider"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.