Το HBO Ετοιμάζει Το Reboot Του "True Blood"

0

Στην σημερινή εποχή της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, τίποτε δεν τελειώνει για πάντα, καθώς όταν μια τηλεοπτική σειρά ή ένα κινηματογραφικό franchise ολοκληρώνεται, πλέον δεν σημαίνει ότι τελειώνει κιόλας. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση του "True Blood", καθώς αν και η σειρά ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2014, πλέον το HBO ετοιμάζει το reboot της με νέους πρωταγωνιστές.
Η original σειρά του HBO έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2008 και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε μια απρόσμενη επιτυχία για το συνδρομητικό δίκτυο, καθώς έγινε η δεύτερη σειρά σε τηλεθέαση μετά το "The Sopranos".

"Βασισμένη στη σειρά βιβλίων 'The Southern Vampire Mysteries' της Charlaine Harris, η σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι βρικόλακες συνυπάρχουν ανοιχτά με τους ανθρώπους. Η ιστορία ακολουθεί την Sookie Stackhouse, μια σερβιτόρα από την Louisiana, που ερωτεύεται τον βρικόλακα Bill Compton."

Το HBO Ετοιμάζει Το Reboot Του "True Blood"

Σύμφωνα με το TVLine, το σενάριο του reboot θα γράψει ο Roberto Aguirre-Sacas ("Riverdale", "Chilling Adventures of Sabrina") μαζί με τον Jami O'Brien ("NOS4A2"), ενώ ο δημιουργός της original σειράς Alan Ball, θα εκτελέσει μόνο χρέη παραγωγού.

Όπως προαναφέραμε, το cast του νέου "True Blood", θα αποτελείται από νέα πρόσωπα και κανείς από τους πρωταγωνιστές της original σειράς δεν αναμένεται να επιστρέψει.

Αν και δεν υπήρξαμε θαυμαστές της original σειράς, το reboot της μόλις έξι χρόνια μετά το τέλος της, φαίνεται να στερείται λογικής και ενδιαφέροντος, κάτι που φυσικά θα ίσχυε και για οποιαδήποτε άλλη σειρά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.