Το HBO Ετοιμάζει Το "Poisonwood Bible"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο HBO ετοιμάζει το "Poisonwood Bible", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε η Barbara Kingsolver.

"Το 'Poisonwood Bible' ακολουθεί την ιστορία της Orleanna Price, μιας γυναίκας που είναι παντρεμένη με εναν ευαγγελιστή ιεραπόστολο. Σύντομα η Orleanna και τα τέσσερα παιδιά της θα ακολουθήσουν τον πατριάρχη της οικογένειας στο Βελγικό Κονγκό, κατά την διάρκεια της αναταραχής που ξέσπασε το 1959. Εκεί, η Price και η οικογένεια της θα προσπαθήσουν να κτίσουν μια νέα ζωή, σε ενα νέο ανεξάρτητο Αφρικανικό κράτος."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει η Anya Epstein ("The Affair", "In Treatment") σε συνεργασία με την συγγραφέα του βιβλίου Barbara Kingsolver. Οι δυο γυναίκες θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών με την ηθοποιό Amy Adams, που συμμετέχει στο εγχείρημα μέσα απο την εταιρεία της Bond Group Entertainment. Αυτό που παραμένει άγνωστο, είναι το εαν η Adams θα αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά, καθώς η περιζήτητη ηθοποιός έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα στον κινηματογράφο.

Έτσι ύστερα απο το αξιόλογο "Sharp Objects", η ταλαντούχα ηθοποιός με τις έξι υποψηφιότητες για Oscar θα συνεργαστεί και πάλι με το HBO, σε ενα εγχείρημα που αν και εφόσον πρωταγωνιστήσει, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ αξιόλογη δραματική σειρά...

 

Το HBO Ετοιμάζει Το "Poisonwood Bible"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.