Το HBO Ετοιμάζει Το "Lake Success"

0

Σύμφωνα με το THR, το δίκτυο HBO ετοιμάζει το "Lake Success", την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου που έγραψε ο Gary Shteyngart.

"Η ιστορία εστιάζει στον Barry Cohen, εναν νάρκισσο και εγωκεντρικό χρηματιστή, που έχει αγνοεί τον αληθινό κόσμο. Ο Barry εγκαταλείπει την οικογένεια του, το παρελθόν του και τη δουλειά του και ξεκινά ενα ταξίδι με λεωφορείο, αναζητώντας την φίλη που είχε στο κολέγιο με στόχο μια τελευταία ευκαιρία στην ρομαντική εξιλέωση. Την ίδια ώρα, πίσω στο Manhattan, η υπέροχη σύζυγος του Seema, πασχίζει να μεγαλώσει τον αυτιστικό γιό τους και ξεκινά και αυτή μια επίσης κωμικοτραγική ερωτική σχέση."

Το HBO Ετοιμάζει Το "Lake Success"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς που έχει το format της limited σειράς, έχει γράψει ο συγγραφέας του βιβλίου Gary Shteyngart, σε συνεργασία με τον Tom Spezialy ("The Leftovers").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Barry Cohen, βρίσκεται ο Jake Gyllenhaal ("Nightcrawler", "Prisoners"), ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα τον πλαισιώσουν.

Το "Lake Success" θα αποτελέσει την πρώτη εμφάνιση του Jake Gyllenhaal στην τηλεόραση, που χρόνο με τον χρόνο προσελκύει ολοένα και πιο σημαντικά ονόματα του Hollywood...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.