Το HBO Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "The Son"

0

Το HBO ετοιμάζει το "The Son", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbø ("The Snowman", "Headhunters").

"Ο Sonny Lofthus είναι στη φυλακή τα μισά χρόνια της ζωής του, εκτίοντας ποινή για εγκλήματα που δεν διέπραξε. Σε αντάλλαγμα, λαμβάνει μια αδιάκοπη προμήθεια ηρωίνης, που μοιράζεται με τους συγκρατούμενους του. Αρκετά χρόνια πριν, ο πατέρας του Sonny, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός, προτίμησε να αυτοκτονήσει από το να εκτεθεί. Τώρα, ο Sonny βρίσκεται και ο ίδιος σε μια δίνη διαφθοράς, με τους δεσμοφύλακες, τους αστυνομικούς, τους δικηγόρους και έναν απελπισμένο ιερέα. Όλοι αυτοί θέλουν το ίδιο πράγμα, να τον κρατούν μαστουρωμένο και φυλακισμένο. Όταν ο Sonny ανακαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια για την αυτοκτονία του πατέρα του, σχεδιάζει μια ιδιοφυή απόδραση και ξεκινά να κυνηγά αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την κατρακύλα του πατέρα του και του ίδιου. Όμως ο Sonny καταδιώκεται και ο ίδιος, από τόσους πολλούς εχθρούς που είναι αδύνατον να τους μετρήσεις. Δυο ερωτήματα παραμένουν, ποιος θα φτάσει πρώτος και τι θα κάνει ο Sonny όταν θα στριμωχθεί?"

Το HBO Ετοιμάζει Το "The Son"

Χρέη showrunner και σεναριογράφου θα εκτελέσει η Lenore Zion ("Ray Donovan", "Billions"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με το δίδυμο των Jonathan Nolan και Lisa Joy ("Westworld"). Την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων της limited σειράς, που αναμένεται ιδιαίτερα βίαιη και σκοτεινή, έχει αναλάβει ο εξαιρετικός Denis Villeneuve ("Sicario", "Prisoners"), ο οποίος πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του remake του "Dune".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sonny Lofthus θα βρεθεί ο Jake Gyllenhaal, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με τον Denis Villeneuve, ύστερα από τις ταινίες "Enemy" και "Prisoners".

Με κορυφαίους συντελεστές πίσω και μπροστά από τις κάμερες, η τηλεοπτική μεταφορά του "The Son" φαντάζει σαν ένα σίγουρο στοίχημα για το HBO...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.