Το HBO Ετοιμάζει Το "We Are All Completely Beside Ourselves"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το HBO ετοιμάζει το "We Are All Completely Beside Ourselves", μια νέα μίνι σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη και βραβευμένη νουβέλα της Karen Joy Fowler.

"Γνωρίστε την οικογένεια Cooke: Μητέρα και Πατέρας, ο αδελφός Lowell, η αδελφή Fern και η αφηγήτρια μας, η Rosemary, η οποία ξεκινά την ιστορία της απο την μέση. Εχει τους λόγους της. "Τα 18 πρώτα χρόνια της ζωής μου καθορίστηκαν απο ενα γεγονός: μεγάλωσα μαζί με ένα χιμπατζή", μας λέει. "Ποτέ δεν θα είναι το πρώτο πράγμα που μοιράστηκα με κάποιον. Σας λέω οτι η Fern ήταν χιμπατζής και ήδη δεν την σκέφτεστε σαν αδελφή μου. Ομως μέχρι την απομάκρυνση της Fern, δεν έζησα ούτε μια στιγμή μόνη μου. Ηταν η δίδυμη μου, η αντανάκλαση μου, το άλλο μου μισό και την αγαπούσα σαν αδελφή μου."

Η Rosemary δεν ήταν καν έξι όταν η Fern απομακρύνθηκε. Μέσα στα χρόνια κατάφερε να εμποδίσει αρκετές αναμνήσεις. Είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αθώα και ένοχη. Με λίγη πονηριά, μας καθοδηγεί μέσα απο το σκοτάδι, διαπερνώντας μυστικά και ξεθάβωντας αναμνήσεις, οδηγώντας μας όλο και πιο βαθιά μέσα στο μυστήριο όπου η ίδια αιωρήθηκε πρίν απο εμάς. Αφαιρώντας τις προστατευτικές μάσκες που έκρυβαν την αλήθεια, που ήταν πολύ επίπονη για να την διαχειριστεί, στο τέλος, το "Rosemary" (δεντρολίβανο) είναι για ανάμνηση."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Christopher Monger ("The Englishman Who Went UpA Hill But Came Down a Mountain"), ενώ την υλοποίηση θα συντονίσει η εταιρεία Okay Goodnight της Marta Kauffman ("Friends", "Grace and Frankie").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Rosemary θα βρεθεί η Natalie Portman ("Black Swan"), η οποία θα αναλάβει και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Gideon Raff, Marta Kauffman και Robbie Tollin.

Αν και η μίνι σειρά του HBO δεν διαθέτει ακόμη σκηνοθέτη, το σίγουρο ότι θα είναι υψηλού προφίλ, καθώς διαθέτει αξιόλογους συντελεστές και έχει σαν βάση μια επίσης αξιόλογη νουβέλα...

Το HBO Ετοιμάζει Το "We Are All Completely Beside Ourselves"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.