Το HBO Ετοιμάζει Το "The Commissar’s Report"

0

Το δίκτυο HBO ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά "The Commissar’s Report", την μεταφορά στη μικρή οθόνη της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε ο Martyn Burke.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Dimitri, ένα νεαρό κατάσκοπο στη μεταπολεμική Σταλινική Ρωσία, που ανέρχεται τόσο γρήγορα στις τάξεις της Σοβιετικής κατασκοπείας, που η υπηρεσία του τον στέλνει σε ειδική αποστολή στην Αμερική. Ομως η ζωή του τίθεται σύντομα σε θανάσιμο κίνδυνο όταν αρχίζει όχι μόνο αγαπά την Αμερική αλλά και να γίνεται και ο ίδιος - μέσα απο ένα παιχνίδι της μοίρας - αυτό που θα έπρεπε να καταστρέψει, ένας σημαντικός καπιταλιστής."

Το σενάριο του πιλότου θα γράψει ο ίδιος ο Martyn Burke ("Pirates of Silicon Valley", "Top Secret!"), ενώ στη θέση του παραγωγού θα βρεθεί ο γνωστός σκηνοθέτης Jerry Zucker (Airplane!, Naked Gun, Ghost).

Το "The Commissar’s Report" αναμένεται να έχει και έντονο κωμικό τόνο καθώς η νουβέλα του 1984 ήταν ουσιαστικά μια σάτυρα του Ψυχρού Πολέμου, ενώ ο Martyn Burke διαθέτει εμπειρία στην κωμωδία καθώς έγραψε το σενάριο του "Top Secret!", που σκηνοθέτησε ο Jerry Zucker μαζί με τους Jim Abrahams & David Zucker.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.