Το HBO Ετοιμάζει Τη Σειρά "Shutter Island"

0

Το δίκτυο HBO ετοιμάζει τη νέα τηλεοπτική σειρά "Ashecliffe", που ουσιαστικά αποτελεί τη μεταφορά στη μικρή οθόνη της εξαιρετικής ταινίας "Shutter Island", που σκηνοθέτησε ο Martin Scorsese το 2010.

"Η σειρά θα εστιάσει στο παρελθόν και την ιστορία του Ashecliffe, του ψυχιατρικού νοσοκομείου που βρίσκεται στο Shutter Island. Χρονικά η ιστορία ξεκινά πρίν απο τα γεγονότα της ταινίας ενώ εξελίσσεται γύρω απο τα μυστικά και τα αδικήματα που διατελέστηκαν απο τους τους ιδρυτές, που έχτισαν το νοσοκομείο στια αρχές του 20ου αιώνα και ανέπτυξαν τις μεθόδους αντιμετώπισης των ψυχικά διαταραγμένων."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο συγγραφέας της νουβέλας "Shutter Island",Dennis Lehane ("Mystic River") μαζί με τον Tom Bernardo, ενώ ο Martin Scorsese θα σκηνοθετήσει τον πιλότο και θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μαζί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Leonardo DiCaprio.

Με το "Boardwalk Empire" να βρίσκεται λίγο πρίν απο την τελευταία του σαιζόν, ο Scorsese φαίνεται πως επιθυμεί να παραμείνει στην τηλεόραση καθώς εκτός απο το "Ashecliffe" ετοιμάζει και μια Rock “N” Roll σειρά, που επίσης θα προβληθεί απο το HBO.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το "Shutter Island" ήταν μια εξαιρετική ταινία και η μεταφορά της στην τηλεόραση, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες που ελπίζουμε να διακαιωθούν.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.