Το HBO Ανανέωσε Για Πέμπτη Σαιζόν το "Boardwalk Empire"

0

Αν και έχουν προβληθεί μόλις 3 επεισόδια απο την 4η σαιζόν, το HBO ανακοίνωσε την ανανέωση της τηλεοπτικής σειράς "Boardwalk Empire", που θα επιστρέψει και του χρόνου με την 5η σαιζόν. Η ανανέωση φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η σειρά έχει ήδη κερδίσει 14 βραβεία EMMY και 2 Χρυσές Σφαίρες στα 3 χρόνια προβολής της.

Το «Boardwalk Empire» επικεντρώνεται στη ζωή του Enoch “Nucky” Thompson, του αδιαμφισβήτητου αφεντικού της Atlantic City την εποχή της ποταπαγόρευσης, ενός ανθρώπου που κατα το ήμισυ ήταν πολιτικός και κατα το ήμισυ gangster.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Terence Winter («The Sopranos») ενώ στη παραγωγή βρίσκεται ο Martin Scorsese. Στο εξαιρετικό cast έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα οι Steve Buscemi, Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham, Aleksa Palladino, Michael Stuhlbarg, Stephen Graham, Vincent Piazza, Paz de la Huerta, Michael Kenneth Williams, Dabney Coleman, Gretchen Mol, Greg Antonacci, Bobby Cannavale..

Υστερα απο μια μέτρια τρίτη σαιζόν, η σειρά φαίνεται να παίρνει και πάλι τα πάνω της με την εισαγωγή νέων χαρακτήρων και προκλήσεων για τον ακούραστο Nucky Thompson.

Με νέα πρόσωπα τους Jeffrey Wright, Patricia Arquette, Domenick Lombardozzi και Ron Livingston, η τέταρτη σαιζόν ξεκίνησε δυνατά με τον Nucky Thompson να βρίσκεται αντιμέτωπος με δυνατούς αντιπάλους όπως ο Dr. Valentin Narcisse και ο Edgar J. Hoover, την ίδια ώρα που ο βετεράνος του πολέμου και εκτελεστής Richard Harrow περνά μια φάση εσωτερικής αναζήτησης.

Η τέταρτη σαιζόν του "Boardwalk Empire" συνεχίζεται κάθε Κυριακή στο HBO.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.