Το "Gangs of New York" και το "Fargo" σε Τηλεοπτικές Σειρές

0

Δύο πολύ καλές ταινίες του παρελθόντος φαίνεται να παίρνουν το δρόμο προς τη μικρή οθόνη. Πρόκειται για το "Gangs of New York" του Martin Scorsese και το "Fargo" των αδελφών Coen.

To "Gangs of New York" θα είναι μια συμπαραγωγή του Scorsese και της Miramax και θα εστιάζει πάνω στις συμμορίες του εγκλήματος της Αμερικής στα τέλη του 19ου αίωνα, και ειδικότερα στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και τη Νέα Ορλεάνη. Αν και η σειρά δεν έχει βρεί δίκτυο πρός το παρόν, η εμπειρία του Scorsese απο την παραγωγή του άκρως επιτυχημένου "Boardwalk Empire", εγγυάται την επιτυχία της.

Σε αντίθεση με το "Gangs of New York", το "Fargo" έχει ήδη βρεί τηλεοπτική στέγη, με το τηλεοπτικό δίκτυο FX να έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους Joel Coen, Ethan Coen, Warren Littlefield ("My Generation") και Noah Hawley ("Bones") ο οποίος έχει αναλάβει και το γράψιμο της νέας σειράς.

Η ταινία των αδελφών Coen είχε ως πρωταγωνίστρια την Marge Gunderson (Frances McDormand), μια δραστήρια έγκυο αστυνομικό της Minnesota η οποία με μεθοδικό τρόπο ματαίωνει ένα εγκληματικό σχέδιο μιας συμμορίας κακοποιών της πόλης.

Σε μια εποχή όπου η αμερικανική τηλεόραση αλλάζει, με ακριβές και προσεγμένες παραγωγές, ικανές να προσελκύουν και αστέρες του κινηματογράφου, οι δύο νέες σειρές φαίνονται ικανές για την επιτυχία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.